Nye medlemmer

Nyt medlem
Taekwondo er både for store og små. Træningen tilrettelægges efter aldersgruppen. Hvor børnetræningen mest fokuserer på at lege, lære at koordinere bevægelser og få mere disciplin, koncentration og selvtillid, så lægges der mere vægt på kondition, smidighed og styrketræning hos de voksne. Fælles for træningen er, at det skal være sjovt at træne taekwondo. 

Medbring en t-shirt og nogle løse bukser eller shorts.
Vi træner i bare fødder.

Træn gratis med de første 2 gange.

Holdtilmelding
Alle nye medlemmer skal (for at få information) tilmelde sig Stepping FamilieTaekwondo’s facebook-side, betale kontingent via “holdtilmelding”. Følg links: http://stepping.infoland.dk/test/taekwondo/hold/
(De få som ikke har DK-kort kan overføre pengene til SAMVIRKES bankkonto: Reg 1551 kontonr. 7385600121. Se priserne på ovenstående links. Print kvitteringen ud og afleverer den til kasserer Marc Egede.) 

Licens
I kontingent er inkluderet en licens på 200 kr. til Dansk Taekwondo Forbund. Dansk Taekwondo Forbund’s licens dækker en kollektiv ulykkesforsikring og udløser muligheden for bælte-gradueringer, DIF kursuser og stævnedeltagelser, samt lejre m.v.  

2 thoughts on “Nye medlemmer

 1. Inga Lythje

  Hej, min søn Jonas Lythje på 8 år er lige begyndt at gå til teakwondo. Idag d 4/9 er han anden gang til træning. Jeg vil gerne spørge hvordan og hvormeget skal jeg betale og hvor kan man bestille/købe tøj til træning?
  Mvh Inga Lythje
  Tel. 29455082
  ingajuste@yahoo.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *