Om stepping.dk

   
Flemming Larsen – (webmaster) tlf. 2683 4788 – steppingcity@gmail.com
Tina Gunde Hansen – (redaktør) tlf. 7456 8005 – thranehansen24@gmail.com
Ingrid Dinesen – (redaktør) tlf. 7450 4726 – ik-d@bbsyd.dk

Domænet Stepping.dk er venligst stillet tilrådighed af Kristian Langborg Hansen og drives af Stepping-Frørup Landsbyråd.

Formålet med hjemmesiden er at udbyde relevante informationer om Stepping-Frørup lokalsamfund på en funktionel, upolitisk og let tilgængelig måde. 

Det forventes, at “omgangstonen” på hjemmesiden er fri for racistiske og andre krænkende udtalelser. Hvis det er tilfældet, vil den/de pågældende bidragsydere bliver udelukket fra stepping.dk.

Det er muligt for alle, at komme med kommentarer til indlæg på siden, eller lave sine egne indlæg, som bliver godkendt af en redaktør, før de udgives på siden. Envidere har alle også mulighed for at oprette aktiviteter i aktivitetskalenderen – disse skal også godkendes af en redaktør før udgivelse.

For at kunne disse ting, kræver det at man bliver registreret som “bidragsyder” på hjemmesiden. I den forbindelse skal man oplyse sit navn og e-mail. Der bliver ikke udgivet indlæg eller kommentarer, uden at man kan se, hvem der er den ansvarlige.

Under menupunktet “Kom-godt-igang” findes korte vejledninger til, hvordan man registrerer sig som bruger på hjemmesiden, samt kommenterer og opretter nye indlæg og aktiviteter. Er der nogen, der ønsker yderligere forklaring og hjælp, skal de være meget velkomne til at kontakte webmasteren.

Med venlig hilsen

Webmasteren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *