Præsten

Mit navn er Lone Kofod Jensen, jeg er 43 år og gift med Lars Peter, som bygningsingeniør. Sammen har vi fem børn: Adam på 17, Mathias på 15, Johanne på 12, Anders på 10 og Amalie på 7 år.

De sidste tre år har jeg været ansat som landssekretær og projektkoordinator for et ungdomsprojekt i Kirkens Korshær, region syd. Inden da var jeg ansat som sognepræst i Nybøl samt som sygehuspræst på Sønderborg Sygehus.

Inden jeg blev præst arbejdede jeg som lærer på Morten Børup skolen i Skanderborg. Her fik jeg interesse for pædagogik og har siden uddannet mig først på læreruddannelsen på UC syd og for nyligt afsluttet en cand. pæd. i pædagogisk filosofi med speciale i Martin Heidegger og Martin Luthers pædagogik.

Jeg mener kirken skal være åben for alle. Der skal være plads, både til folk barnevogne, og til dem med rollatorer. Jeg vil gerne være med til at gøre kirken til et levende sted, hvor både børn, unge og gamle føler sig hjemme og taget godt i mod.

Fritiden bruger jeg sammen med familie og venner. Desuden er jeg aktiv motionsløber og ivrig rytter.

Jeg glæder mig til atter at virke som sognepræst, samtidig med at jeg kan fortsætte mit arbejde for socialt udsatte i Danmark.

  

Lone Kofod Jensen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *