Nyt fra spejderne

Vi har godt gang i spejderarbejdet, kunne du tænke dig at være med holder vi spejdermøder om mandagen. Vi har det sjovt og har altid plads til et godt grin.

Bæver/ulve kl. 16.30 – 18.00 leder er Tine og Martin.

Familiespejder mødes d. 1. søndag i hver måned, for yderligere kontakt Thomas Skøtt 25 38 17 90.

Har du lyst til at være med så kom ned i spejderhytten Nørre alle 32 A og prøv om det er noget for dig.

Vi ses.

10382065_10203243726507112_134498419976414530_o

Har man lyst til at prøve at være spejder, må man gerne komme og være med et par gange, inden man beslutter om det er noget man vil fortsætte med. Ring til én af lederne for mere information.

I vores årsoversigt er de fleste faste arrangementer hen over året, dog kun med cirka-tider for nogle arrangementers vedkommende. Undervejs vil man blive orienteret i dagspressen.

Ud over vores arrangementer, vil vi gerne sende så mange af spejderne på forskellige kurser og lejre. Allerede fra de fylder 11 år er der udbudt forskellige kurser og lejre, tilpasset alder i udfordring og krav. Fra Rover og opefter, udbydes flere lederkurser, korte som længere. Fælles for alle kurser er, at de er med til at forme og udvikle vore børn og unge i retning af, at de bliver gode til at klare sig selv, styrke selvværd og selvtillid og styrke dem i at tage ansvar for deres eget liv, – egenskaber der også kommer til at række langt ind i voksenlivet, ligesom de undervejs ofte får dannet gode relationer til andre med samme interesse og som kan blive en del af et godt netværk for dem på sigt.

Vi har hen over året arrangementer og tiltag der indbringer en del af de midler vi skal bruge, bl.a. samler vi juletræer ind i januar, deltager i Stepping Sommeruge 24 med en bod og har sammen med Brandværnet den årlige juletræsfest.Derudover deltager i høstgudstjenesten ved søen. Tænder bålet ved brandværnets ´Sankt Hans fest.

Du kan følge med i vores aktiviteter på spejdernes Facebook gruppe: Spejderne i Stepping, Steppings FB gruppe samt her på hjemmesiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *