Hvem er vi?

Stepping FamilieTaekwondo
Vi er dedikeret til at levere kvalitetskampsport til familier og enkeltpersoner. Ved at træne taekwondo, får vi stærkere kroppe, stærkere sind og stærkere familier. Kampsporten er en fremragende familieaktivitet for både børn og voksne. Forskning har vist, at kampsport kan hjælpe børn med at udvikle bedre selvtillid, selvdisciplin, koncentration og koordination. 

Stepping FamilieTaekwondo er et lille socialt træningsfællesskab, hvor vi støtter, hjælper og inspirerer hinanden i vores personlige kamp, for at blive dygtige og ansvarlige Taekwondo-udøvere. “The Taekwondo Spirit” hvor man hjælper hinanden og viser respekt og tålmodighed over for sine Taekwondo-venner gør, at der er plads til alle. Børn og voksne får mere selvtillid, fordi de overvinder deres grænser, lærer at fordybe sig og lærer selvforsvar. 

Vi består af et imødekommende trænerteam sammensat af forældre og dygtige DIF uddannede trænere. Vi arbejder hele tiden på at skabe et fællesskab med stærke og sunde værdier, hvor udvikling af børn, unge og voksne er i højsæde. Igennem dialog med forældre ønsker vi at få det bedste resultat for børnene. Vi er derfor glade, når forældre engagerer sig i klubben, støtter deres børn under træningen og hjælper til ved arrangementer, da fællesskab og familie pludselig får en meget større betydning. Det er ikke kun træning for børn og unge, vi lægger vægt på, men at hele familien engagerer sig. 

Hvad er Tae Kwon Do?
Tae Kwon Do er en af de mest populære kampsport i verden, og er kendt for sine dynamiske spark. Tae Kwon Do oversættes til “vejen for hænder og fødder”. Det er en koreansk kampkunst, der blev officiel anerkendt for over 60 år siden. Tae Kwon Do har rødder i både den gamle koreanske kampsport og japanske Karate. I modsætning til mange andre former for kampsport bygger Tae Kwon Do ikke blot på tradition. Koreanske universiteter og atleter over hele verden ændrer hele tiden teknikker, for at forbedre kunstens effektivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *