Teateraften på Stepping Friskole.

Torsdag aften lød der sang og musik fra skolens gymnastiksal. Det var overbygningseleverne der opførte en fantasifuld dramatisering af det kendte eventyr Klods Hans. Der blev sunget og spillet så det var en fornøjelse at se på. Med kun 8 dage at øve i var det fantastisk hvad de havde opnået. Der var flere af eleverne der sang solo og alle med stor entusiasme, man kunne tydeligt se at det er noget eleverne elsker at være med til. Selv et lille skoleorkester havde man fået stablet på benene i dagens anledning.Stykket var skrevet om med et glimt i øjet og godt humør. Det var lige fra Klods Hans’ solosang med kærlighed til hans ged, en dronning der lige skal have skoddet hendes cigaret, inden frieriet kan begynde og en anmassende presse der tog fokus fra alle andre.

Det var 3. gang at eleverne optrådte for tilskuer. Tidligere på dagen havde eleverne nemlig opført stykket for bedsteforældre, børnehaven og skolens egne elever samt for eleverne fra Aller og Simmersted Friskoler.

Efter at overbygningseleverne fredag har været på skolernes motionsløb ud i Revsø Skov kan de holde en velfortjent efterårsferie.

 En stor tak til Lise, Anne Marie, Christian og eleverne for et fantastisk forløb. Se billeder her…

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *