Stepping har fået støtte fra Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje.

Samvirke Stepping har opnået støtte fra Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje til anlæg af en multibane ved Trekløverhallen. Banen forventes klar i løbet af 2016.

En ny multibane i Stepping bliver åben for alle byens borgere 24 timer i døgnet. Arbejdet er allerede startet ved skrivebordet med støtte fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje, og banen står forhåbentlig klar til brug i sensommeren 2016.

”- Det er fantastisk at Samvirke Stepping IF i tæt samarbejde med Stepping Friskole, SFO og børnehave mv., er bevilliget støtte til etablering af en Multibane ved Trekløverhallen.” ”Vi har arbejdet ihærdigt på at udarbejde en stærk ansøgning og det er fantastisk at dette arbejde har båret frugt.” ”Det bliver en stor gevinst og et naturligt samlingspunkt for skole, klub og hele lokalområdet”, fortæller Lars Peter Jensen medlem af fodboldafdelingen.

 Multibanepulje baner vejen

 Nordea-fonden har med en multibanepulje på 20 millioner kroner gjort det muligt for blandt andet Samvirke Stepping IF at anlægge en af de eftertragtede baner.

”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskabet nøglen til gode liv. Med de nye multibaner får 20 byer over

hele landet et nyt mødested for alle, der vil dyrke boldspil sammen året rundt, ” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv. Også Dansk Boldspil-Union glæder sig over udsigten til en multibane i Stepping. “Det er fantastisk, at – Samvirke Stepping IF – på frivillig basis har søgt støtte og ønsker en multibane, der kan skabe bevægelse i lokalområdet. Det siger meget om behovet for multibaner, der kan motivere til nytænkning, fastholde fodboldspillere og udvikle dansk fodbold – og om værdien af vores frivillige foreningsliv,” siger Jesper Møller, formand i Dansk Boldspil-Union.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *