Stafet for livet

Stafet for livetKære borgere i Stepping

Igen i år har vi tilmeldt et hold til ”Stafet for livet”, som finder sted i Haderslev, den 5. – 6. september 2015 kl 12.00 lørdag – kl. 12.00 søndag i Damparken.

Se mere på: www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev 

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Vi håber rigtig mange Stepping-borgere har lyst til at deltage. Vores hold er tilmeldt som ”Team Stepping”, og det er Gitte Haugaard der er holdkaptain. Det koster 100 kr. at deltage (børn 50 kr ), og tilmelding og betaling skal ske på ovennævnte hjemmeside. Find holdet på hjemmesiden, meld dig som deltager, følg vejledningen og indbetal deltagergebyret, så er du med.

Stafetten skydes i gang lørdag kl. 12, og de næste 24 timer skal hvert hold have mindst én person i gang med at gå eller løbe runden på ca. 1 km rundt i Damparken – og jo, vi går/løber også om natten. Symbolikken er, at sygdommen cancer arbejder, og skal bekæmpes 24 timer i døgnet, derfor er stafetten i gang i 24 timer.

Vi får en plads i parken og sætter telt op, så vi har en base. Vi vil sørge for at sprede hygge på vores sted (kaffe, kage, hygge-lys, borde, stole osv). Vi vil også sætte et lille telt op, så der er mulighed for et lille hvil, for dem der har behov for det.

Vi laver en plan, så alle får en time eller mere tildelt (hvis det er det man ønsker), dvs man behøver ikke at være tilstede alle 24 timer, men blot være der, i det tidsrum man er på planen. Er man ikke ”på”, er der rigtig mange ting, der foregår overalt i Damparken – en fantastisk oplevelse. (Se under ”program”). Der kan ønskes et tidspunkt, hvor man gerne vil på planen. Send en sms til Gitte 40458704 med tidspunktet.

Alle er velkommen, og vi håber at rigtig mange melder sig til, og får del i den store oplevelse, og støtter kampen mod cancer.

På gensyn i Damparken den 5. – 6. september 2015

Gitte Haugaard – mobil 40458704

Birthe Bertz Thygesen – mobil 40529517

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *