Samvirke vandt prisen som Årets Forening

Kolding Kommune pris som Årets forening gik til Samvirke Stepping IF.

Den blev uddelt fredag aften ved Fritidsfesten i Trefor Arena.

Samvirke Stepping er en traditionel idrætsforening, men er også meget mere. Det er en idrætsforening for store som små, unge som gamle.

I Stepping Sogn bor der cirka 950 borgere. Omkring 600 af dem af er medlemmer af foreningen.

Samvirke Stepping har mange forskellige aktiviteter på programmet såsom fodbold, gymnastik, badminton, boksning, motionscenter, lege-være-dag om formiddagen, taekwondo, ungdomsklub og håndbold.

Det sociale vægtes meget højt uanset hvilken aktivitet, der dyrkes i foreningen. Fællesspisning foregår flere gange om ugen og flere gange i løbet af året er der med stor opbakning til overnatningsarrangementer i de forskellige afdelinger.

Det, der kendetegner Samvirke Stepping, er alle de mange ildsjælene, der driver foreningen. De mest ihærdige ildsjæle har kunnet fejre 20 års og endda 50 års jubilæum.

Samvirke Stepping er involveret i rigtig meget andet i lokalområdet såsom Minibyfest, kræmmermarked og sangaftner. Alle står sammen og bakker op, når der er modgang og glædes og er stolte, når der er fremskridt. Samvirke Stepping IF er ikke en elite idrætsforening, men en udpræget breddeidrætsforening, hvor der er plads og brug for alle.

Trekløverhallen og foreningen fungerer som et moderne forsamlingshus og bagved hallen har frivillige for eksempel anlagt en petanque bane til fri afbenyttelse for alle. De frivillige bidrog ligeledes i stor stil, da Trekløverhallen blev ombygget.

De øvrige nominerede til prisen som Årets forening var Kolding Windsurfing Klub og Kolding Klatreklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *