Så kan der danses på Stepping Skole

Vi danser hver tirsdag i gymnastiksalen kl 13.40-14.30, første gang er tirsdag d. 25. Sep.
Så er du mellem 6-10 år, så kig forbi og se om det er noget for dig.
Der vil være 11 danselektioner frem til juleferien (ferie i uge 42 samt 51, 52 &1)
Pris for deltagelse vil være 450,-Lidt info omkring mig:
Jeg hedder Tina Baun Christensen, er 36 år og bor i Christiansfeld, med min kæreste og vores datter på 3 år. Jeg har min egen “mobile” danseskole “Dance4you”, hvor jeg underviser i dans for børn og unge samt pardans og zumba for voksne. Jeg underviser i Vamdrup, Bramdrupdam og Hovedgård v/ Horsens. Jeg er uddannet danseinstruktør inde i Kolding, hvor jeg efter uddannelsen underviste fuldtid i 9 år, inden jeg valgte, at starte min egen skole op, som nu er igang på 5. år.Derudover er jeg også uddannet aerobic- og zumbainstruktør.

Jeg håber på at se en masse danseglade børn.

Med venlig hilsen 
Tina Baun

Ps. Er der spørgsmål kan jeg træffes på 2624 8274.
Man må også meget gerne sende mig en lille besked, hvis man allerede nu ved, at man kommer den første gang, men man kan også bare møde op på selve dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *