Pigeraketten landede i Stepping

Fodboldafdeling under Stepping IF afholdte søndag d. 20 maj et vellykket arrangement kaldet ”pigeraketten” i samarbejde med DBU. Arrangementet er kun for piger på mellem 6 og 12 år og der mødte 24 piger op på banen bag Trekløverhallen. Heraf var kun de 14 aktive fodboldspillere i klub, mens de sidst 10 ikke havde gået til fodbold tidligere. Der var udover lokale piger også deltagelse fra Fjelstrup, Sommersted og Haderslev. Hensigten var at inspirerer flere piger til at spille fodbold ved, bl.a. at vise at fodbold i den alder er meget mere end bare at sparke på mål.
Pigerne havde en rigtig sjov eftermiddag ledet af en DBU-instruktør og 12 energiske astronauter(lokale hjælpere) som ledte pigerne igennem de 12 planeter som de skulle igennem i løbet af de 3 timer. Planeterne var alt fra rigtig fodbold, leje med hockeystav og faldskærm til fodboldgolf og målmandstræning.
Stor tak til Asger Hansen for sponsorering af en kasse frugt til børnene og tak til de frivillige for hjælp til afvikling af arrangementet.
Se billeder fra dagen her…
Jørn Lydiksen – Fodboldafdelingen.
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *