Kræmmermarked i Stepping – langt over forventning

Denne weekend var Steppings sportsplads forvandlet til markeds plads, som den har været det i mange år en weekend i maj, og det plejer at gå rigtigt godt, og dette havde kræmmerudvalget også en forventning til at det ville i år.

Det meste var som det plejer at være, dog havde vi fået fyldt hallen op med lege og hoppe ting – ja, og som kommer det super dejlige vejr endelig, som vi havde bestilt for flere år siden, hvilket trak mange til pladsen. Alt det gjorde, at der var liv og masser af handel både hos voksen- og børnekræmmere og ikke mindst i vores egne boder. Der var ca. 80 børn og voksne til fællesspisning lørdag aften, hvilket tilsammen har givet en omsætning, der er næsten 50 % højere end året før.

Alt dette kan lade sig gøre, fordi at en masse frivillige yder en kæmpe indsats. Tak til alle der har givet en hånd ved dette års kræmmermarked, og tak til alle vores sponsorer. Så snart vi har fået gjort regnskabet op, hvilket gerne skulle give et pænt overskud til samvirke, begynder vi at planlægge næste års marked, hvilket vi i løbet af weekenden er blevet 2 mere til at klare. Vi ses –  hvis ikke før så til kræmmermarked den 25. og 26. maj 2013.

Se billeder fra kræmmermarkedet her…

Mvh. 

Klaus Arndt Mortensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *