Grænseoverskridende knallertløb

For 5. år i træk, løber veteranknallertløbet i forbindelse med Stepping Kræmmermarked af stablen søndag den 25. maj.

I år har der været markering af 150-året for slaget ved Dybbøl over store dele af Danmark, og til Stepping Markedsløb vil vi også markere dette. Stepping lå før genforeningen i 1920 syd for grænsen som blev dannet efter slaget ved Dybbøl.

Ved Stepping Markedsløb markerer vi 150-året ved at køre en rute som krydser over den gamle grænse ikke mindre end 6 gange. Både ved mindestenen på hovedvej 170, hvor Kong Christian den 10. red over grænsen første gang, ved Fjællebroen som tidligere var overgang mellem Danmark og Tyskland, samt i Hejlsminde som ligeledes var grænseovergang vil vi gøre holdt. Ligeledes vil vi køre forbi en gammel domænegård, som blev bygget i tysk stil da det var Tyskland samt flere toldsteder. Turen vil i alt være ca. 55 km, og der er indlagt flere pauser undervejs.

Tidligere år har der været både lokale deltagere, men også deltagere som er kørt langvejs fra for at deltage i turen. Kravet for deltagelse er, at man har en veteranknallert som er minimum 25 år gammel, og lyst til en hyggelig og smuk tur ud i det gamle grænseland sammen med andre på veteranknallert. Medbring selv en madpakke.

Efter selve turen vil knallerterne blive stillet til skue på markedspladsen til Stepping Kræmmermarked, og alle besøgende får mulighed for at stemme på hvilken knallert de synes der er markedets “fineste” knallert.

Se mere på http://stepping-kraemmermarked.dk/om/stepping-markedsloeb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *