Flemming fik Nordea´s Skulderklap 2013

Samvirke har i år indstillet Flemming Henriksen (boksetræning) og Lars Peter Jensen (fodbold) til Nordea´s Skulderklap-pris.

De er begge to initiativrige og ihærdige trænere, som forstår at motivere og fastholde sine medlemmer. De er et stort gode for Samvirke og derfor har de fortjent at blive belønnet. Nordea står selv for udvælgelsen af 3 personer i Christiansfeldområdet og derfor er det glædeligt at kunne fortælle, at Flemming Henriksen blev valgt. Desværre blev det ikke til samme pris til Lars Peter, som dog fik en trøstepræmie af Samvirke. De blev begge to overrasket forrige onsdag, efter Old Boys kamp og imens der var boksetræning og zumba i hallen. Heldigvis anede ingen af dem, hvorfor alt lige pludselige gik i stå og Ingrid bad om opmærksomheden. Der var masser af ros til begge de indstillede – Samvirke ville ikke være det samme uden dem. Stor tak til begge to for indsatsen og et ekstra tillykke til Flemming med prisen.

Den 11. juni fik Flemming overrakt prisen hos Nordea sammen med anden udvalgt, nemlig Peter fra Fjelstrup, som har opstartet motionscenteret 24/7. 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *