Efterår, høstgudstjeneste og musik, ved søen

Søen forenden af Vestergade, på begyndelsen af Vojumvej – KÆRBÆKSØ
Stepping Kirke blev tidligere på året planlagt lukket til efteråret pga renovering indvendig i skibet.

Derfor er dette års høstgudstjeneste rykket ud. Ud i det fri, hvor høsten på markerne nu har stået på i uger, hvor bær- og frugthøsten er enten overstået eller ved at begynde og hvor haverne mange steder står i alle tænkelige farver.
Søndag d.15.september kl.10.30 er alle velkomne ved Kærbæksø.

Der vil være bænke, hvor man kan sidde. I er også velkommen til selv at medbringe et tæppe eller en bedre havestol. Vores organist Susanne har til lejligheden, lavet et kor af børn fra Friskolen, som vil synge for os. Spejderne deltager, de laver blandt andet det udendørs alter. Derudover får vi besøg af et blæseorkester her fra Sønderjylland. De har tidligere spillet i Stepping Kirke. Sammen med Lone, Susanne, børnekoret, spejderne og alle jer der møder op, vil de gøre dagen rigtig festlig.
Efter høstgudstjenesten er der høstfrokost i forsamlingshuset, hvor menighedsrådet byder på et par smurte håndmadder og lidt at skylle ned med.
Skulle vejret forhindre dette arrangement, vil det lørdag blive slået op på hjemmesiden – stepping.dk og der vil søndag stå guide ved Kærbæksø, som kan fortælle jer om “plan B”.

Mvh. Stepping-Frørup Menighedsråd

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *