Aktiviteter på kræmmermarkedet

I år kan du vinde en gris – slagtet og parteret – på markedet. Både lørdag og søndag kan du gætte på grisens vægt. Søndag kl. 16 offentliggøres vægten, og vinderen udråbes.

Begge dage underholder Svenne Langholz med live-musik, og spejderne bager spejderlapper over bål og serverer kaffe og saftevand til.

Stepping Kræmmermarked får i år besøg af et mindre tivoli med blandt andet hoppeborg og karrusel.

Lørdag eftermiddag holder Stepping Friskole kagekonkurrence på markedet – og det er efterfølgende mulighed for at smage de mange kager.

Lørdagen afsluttes med fællesspisning og countrymusik – festen foregår i Trekløverhallen, og der er helstegt pattegris på menuen.

Som altid starter søndagen med gudstjeneste i det fri kl. 10. Inden da, er de gamle veteranknallerter sendt af sted på et løb, der sender dem frem og tilbage over den gamle grænse seks gange.

Efter gudstjenesten åbner markedet klokken 11; tivoliet er åbent igen, og der er åbent for bud på vægten af markedsgrisen.

Til frokost søndag er der gratis sildebord i teltet, og Svenne Langholz underholder til spisningen. Om eftermiddagen kan man både se og prøve fjernstyrede biler og se, hvordan en ægte flyvende drone fungerer.

Sidst på eftermiddagen vender veteranknallerterne tilbage til markedspladsen, og den fineste knallert kåres. Det er også her, at vægten på markedsgrisen offentliggøres, og vinderen kåres.

Klokken 17 søndag eftermiddag er Stepping Kræmmermarked slut for i år.

Se hele programmet på www.stepping-kraemmermarked.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *